Loading…
NEO 2017 has ended
Back To Schedule
Friday, April 28 • 10:45 - 11:55
Her skal barna dine jobbe

Sign up or log in to save this to your schedule, view media, leave feedback and see who's attending!

Feedback form is now closed.


Her skal barna dine jobbe

Robotene kommer og digitaliseringen spiser arbeidsplasser til frokost. Angst og beven preger nyhetsbildet når digitaliseringen diskuteres. Vi skal gi deg et innblikk i selskapene som vokser. De har planer om å ansette flere og gjerne mange. Hvordan tenker de om framtidens arbeidsmarked, talentutvikling og ikke minst egen utvikling? Innledninger ved:

  • Xeneta: Denne gjengen snur opp ned på containerfraktmarkedet ved å tilrettelegge for et transparent fraktmarked og ansetter over lav sko. (Lars Johan Bjørkevoll).

  • Futurehome: Smarte hjem skal alle ha . Erik Stokkeland tok bedriften sin over fra smartbyen Stavanger til Oslo. Nå leveres Futurehome som produkter over hele Norge, med base både i Stavanger og Oslo. Smartkarriererer tilbys på løpende bånd. (Erik Stokkeland).

  • Oslo Bysykkel: Denne gjengen er "all in" på byutvikling med sykkelen som utgangspunkt, men visjonene er mye større. Vi får høre mer hva de som arbeidsgiver fremover har og tilby både til byen og til dine barn. (Johan Høgåsen Hallesby).

  • Nordic Semiconductor: En av Norges største IKT-bedrifter som representerer gullåren i norsk IKT-næring - chipsdesign. Nordic vokser, har sterk vekst og stort behov for flere ansatte. (Svein-Egil Nielsen).

  • No Isolation: Et selskap som har fått stor oppmerksomhet for sin robot som er "deg - der du ikke kan være".  De produserer nå roboten på samlebånd i Stavangerregionen og leveransene er i gang. Et selskap i vekst med store planer. (Anna Holm Heide)


Speakers
avatar for Lars Johan Bjørkevoll

Lars Johan Bjørkevoll

Chief Growth Officer, Xeneta
avatar for Anna Holm Heide

Anna Holm Heide

No Isolation
avatar for Svein-Egil Nielsen

Svein-Egil Nielsen

CTO, Nordic Semi Conducter
Chief Technology Officer (CTO) at Nordic Semiconductor responsible for all R&D activities Started in Nordic Semiconductor in 2001 as Sales and Marketing DirectorMBA from the Haas School of Business at the University of California, Berkeley B.Eng hons degree in Computer and Electronics... Read More →
avatar for Erik Stokkeland

Erik Stokkeland

CEO & Co-Founder, Futurehome
Erik Stokkeland - CEO & Co-Founder FuturehomeEtter å ha slitt med 4-5 ulike fjernkontroller, og ulike apper for lysstyringen, alarmen og varmestyring, startet Erik Futurehome for å kunne koble alle disse systemene sammen slik at alt kunne styres fra en applikasjon, og har siden... Read More →


Friday April 28, 2017 10:45 - 11:55 CEST
Posthallen Prinsens gate 8, 0152 Oslo

Attendees (1)